Karis Kontore

Karis Kontore erbjuder moderna kontor för företag. Det välutrustade mötesrummet med egen ingång kan även hyras av utomstående både dag- och kvällstid för t.ex. möten och utbildningar. Man hittar oss på Centralgatan 26.

a

Kontore

Egna kontor och umgänge utanför ger det bästa av två kontorsvärldar. I de välutrustade kontoren kan man stänga om sig och jobba i ro men får det normala kontorsumgänget när man öppnar dörren. Alla kontor har egna dörrkoder och separata larm, luftkonditionering med maskinell ventilation. Dörrarna och väggar är ljudisolerande. Fiberanslutningen och det välplanerade interna servernätverket garanterar en smidig och säker nätuppkoppling.

Mötesrummet

I mötesrummet på markplan kan du lätt och smidigt hålla möten, utbildningar eller andra tillställningar bekvämt för 10 personer. Mötesrummet är utrustad med wifi, multimediasystem för t.ex. teams, samt kylskåp och serveringsyta. Ett riktigt möte är inte komplett utan kaffe och tilltugg, det kan ni också beställa direkt på plats när ni bokar mötesrummet.

Boka direkt på netet via vår kalender:

Kalender

Kontaktuppgifter

Telefon

0505148511

E-post

max.forsman(at)live.fi

Adress

Centralgatan 26
10300
Karis